afhaalautomaat, afhaalrobot, medicijnuitgifte, 24 uurs

Apotheek Numansdorp en Klaaswaal

Apotheek Numansdorp heeft als visie de gezondheidszorg in de regio Hoeksche Waard te transformeren door een hybride apotheek te worden die naadloos geïntegreerde zorg biedt. Onze visie is om door middel van innovatieve ICT-faciliteiten en digitalisering een efficiënte en patiëntgerichte dienstverlening te realiseren. We willen wachttijden minimaliseren en een breed scala aan patiënten in Numansdorp, Klaaswaal, Westmaas, Mijnsheerenland, en Strijen bereiken.

We zien onszelf als een centrale schakel tussen zorgverleners, patiënten en zorgverzekeraars, waarbij we streven naar een nauwe samenwerking en een laagdrempelige toegang tot zorg. Door het bevorderen van medicatiebeoordelingen, het gebruik van farmacogenetische paspoorten en het ondersteunen van initiatieven zoals ‘Stoppen met roken’, willen we bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

E-mail: info@apotheeknumansdorp.nl

Telefoonnummer: 0186 654 083

 

Afhaalautomaat

Haal vanaf NU uw medicijnen wanneer het u uitkomt!

Hoe werkt onze afhaalrobot?

U kunt zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw medicijnen en/of handverkoop afhalen uit onze AFHAALrobot aan de zijkant van Apotheek Numansdorp

Uw recept wordt, nadat alle controles zijn gedaan, klaargemaakt en in de afhaalrobot gedaan.

Vervolgens krijgt u een sms bericht met een 6-cijferige afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de robot, met de knop ‘Afhalen Medicatie’ uw medicijnen afhalen binnen 3 dagen / 72 uur

Indien u 3 keer medicijnen niet op tijd uit de robot haalt worden uw medicijnen niet meer in de robot geplaatst en kunt u uw medicijnen in de apotheek ophalen.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd binnen welkom in onze apotheek voor persoonlijk advies

Wat kan er NIET in de afhaalrobot?

  • Breekbare producten
  • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt
  • Geneesmiddelen langer dan een jaar niet in gebruik
  • Producten die in de koelkast bewaard moeten worden
  • Pakketten die te groot zijn en niet passen in Robot

Medicatie die niet in de afhaalrobot geplaatst worden, kunt u bij ons aan de balie ophalen. U ontvangt een email zodra het klaarstaat.

Wilt u uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van onze afhaalautomaat. Wij leggen uw medicijnen in de automaat op het moment dat uw recept klaar is. Zo hoeft u niet in de apotheek te wachten.

Stap 1 van 3
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 3
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 3
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanmelding versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord